Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ارشد وزارت بهداشت آمریکا گفت به علت مخالفت با رئیس جمهور آمریکا درخصوص استفاده از داروی مالاریا برای درمان مبتلایان به ویروس کرونا، از سمت خود برکنار شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «ریک برایت» مدیر تحقیقات پیشرفته بیومدیکال وزارت بهداشت آمریکا گفت به علت مخالفت با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برکنار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، برایت در مصاحبه‌ای گفت، در حالی که  بر روی ساخت واکسنی برای بیماری «کووید-۱۹» کار می‌کرد، به‌دلیل ابراز نگرانی درخصوص داروی پیشنهادی ترامپ برای درمان ویروس کرونا، از کار برکنار شد.

او که اکنون به موسسه ملی سلامت آمریکا منتقل شده است گفت: «معتقدم این انتقال در واکنش به اصرارم بر این بود که دولت میلیاردها دلار پول اختصاص یافته برای مبارزه با همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ را که در کنگره تصویب شده بود، صرف راه‌حل‌های علمی و مطمئن کند و نه بر روی داروها و واکسن‌ها و دیگر تکنولوژی‌هایی که به‌لحاظ علمی فاقد اعتبار هستند».

برایت گفت: «به‌ این دلیل لب به سخن گشوده‌ام که معتقدم باید در مبارزه با این ویروس از علم پیروی کنیم نه سیاست و پارتی‌بازی. پیشینه علمی‌ام، مرا برای چنین لحظاتی آماده کرده است، تا با ویروسی کشنده که آمریکایی‌ها و مردم جهان را تهدید می‌کنند مقابله کرده و آن را شکست دهم. به همین منظور، تلاش دولت برای سرمایه‌گذاری بر روی بهترین دانش در دسترس جهت مبارزه با همه‌گیری جهانی ویروس کرونا را رهبری کردم».

او در ادامه گفت: «متأسفانه این کار من منتج به درگیری‌هایی با رهبری سیاسی وزارت بهداشت شد، برای مثال انتقاد از تلاش فعالانه‌ام در سرمایه‌گذاری به‌موقع در بخش واکسن و اقلام حیاتی برای نجات جان آمریکایی‌ها. همچنین در برابر تلاش در جهت سرمایه‌گذاری بر روی داروهای خطرناکی که مقاصد سیاسی در پس آن بودند، مقاومت کردم».

برایت گفت: «به‌طور ویژه و بر خلاف نظر مدیران گمراه، استفاده گسترده از داروهایی نظیر "کلروکویین" و "هیدروکسی کلروکویین" (داروهای درمان مالاریا) به‌عنوان راه درمان ویروس کرونا را محدود کردم زیرا به طور مشخصی فاقد توجیه علمی هستند».

ترامپ اصرار دارد این داروهای ضد مالاریا می‌تواند برای درمان کووید-۱۹ موثر باشد و به دولت فدرال دستور داده مقادیر بسیار زیادی از این دارو را خریداری کنند.

گفته می‌شود علت اصرار رئیس جمهور برای تجویز داروی ضد مالاریا برای درمان کووید-۱۹، سرمایه‌گذاری خانواده او بر روی این دارو است. با این حال وی کسب درآمد از راه فروش این دارو را تکذیب کرده است.

برایت می‌گوید این داروها نه‌تنها در برابر ویروس کرونا اثربخش نیستند بلکه می‌توانند برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ خطرناک نیز باشند. وی خواستار انجام تحقیقاتی درخصوص تجارت ترامپ از این راه و به بازی او با جان مردم آمریکا شده است.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: سرمایه گذاری وزارت بهداشت ویروس کرونا برای درمان کووید ۱۹ بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • تماس سنای آمریکا با دیوان بین‌المللی کیفری برای جلوگیری از اقدام احتمالی علیه سران تل‌آویو
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • زلنسکی یک مقام سرویس امنیتی اوکراین را برکنار کرد